Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
 

Internett Markedsføring & SEO Pris

Hva du betaler for ved å ansette et internettmarkedsførings-firma er enkelt. Du betaler for deres ekspertise på området og deres evne til å produsere konkrete resultater som du kan måle.

Denne ekspertisen vil direkte gjenspeile seg i en enkel kalkulasjon av ROI ("return on investment"), og (1) betaler dette for seg selv(?) eller (2) øker investeringen eksponering og bunnlinje(?) ...

Flere og flere kommer online for å finne det de vil ha. Enten de er ute etter et produkt eller en tjeneste, benytter folk pc og internett mer og mer. Dette er et faktum både for bedrifts- og privatmarkedet. Dette betyr at det er viktig for deg å:

(1) bli sett online - f.eks. bannere (internettmarkedsføring)
(2) være til stede der kundene dine er - sosiale medier
(3) komme opp på relevante søk for din næring - PPC & SEO

Det er ingen tvil om at internett markedsføring og SEO-tjenester er verdifullt. Det å plutselig få hundre- eller tusenvis av nye prospekter til sitt nettsted kan være forskjellen på å være eller ikke være for en bedrift. Det er heller ingen tvil om at SEO og internettmarkedsføring er tidkrevende for den som utøver arbeidet.

Internettmarkedsføring vil typisk være for merkegjenkjennelse & branding eller for websidetrafikk, som man må betaler for per måned. Slutter man å betale opphører også resultatene.
 
SEO (søkemotoroptimalisering) er på mange måter en investering som strekker seg lengre fremmover i tid. Det vil nemlig alltid være en modningstid med SEO (3-6 mnd avhengig av konkurranse), og underveis vil det bli behov for justeringer, oppdateringer og vedlikehold av eksterne faktorer. Når man har oppnådd tilfredsstillende resultater kan man trappe ned SEO-innsatsen og resultatene vil fortsatt være til stede.
 
Markedsføring via Sosiale Medier vil være en hybrid av de to. For eksempel for å få venner, "fans" eller etterfølgere ("followers") på Facebook og Twitter må man i en periode være proaktiv for å akkumulere kritisk masse, dette kan gjøres via internett markedsføring og SEO. Etter dette begynner arbeidet med å vedlikeholde, aktivisere, engasjere, pleie og skape dialog og diskusjoner med sine venner og "followers"; og dette er en kontinuerlig prosess.
 

Din Investering:

En ting er sikkert. Dersom investeringen din ikke gir resultater, er det ikke god internett markedsføring eller SEO. Og uansett produkt i denne bransjen så vil alltid kjernefaktoren være ekspertisen og kompetansen til den eller de spesialistene du ansetter for din strategiplan (og dette er ikke alltid like lett å kvantifisere). Så med så mye annet er dette for deg et spørsmål om "due diligence", for å finne det rette selskapet for jobben.

Hos oss er graden av engasjement og entusiasme høy, og det er ingen mangel på en personlig "touch". Med oss på din side kan du forvente å se en levedyktig avkastning på investeringen din. Vi elsker det vi driver med og vi blir motivert av egene resultater, så av oss kan du forvente en tjeneste som leverer de resultatene du søker.
 

Priser på Tjenestene:

Sannheten er at ingen kan forklare verdien av en vellykket internettmarkedsførings-/SEO-kampanje med kun en generell tekst på en webside. Enhver kundes behov er unikt. Enhver kundes marked er annerledes. Men felles for de fleste er at de trenger en konkret tjeneste til en rimelig pris.

Alt som skal gjøres må skreddersys kundens unike behov. Man kan simpelthen ikke publisere generelle priser for en skreddersydd tjeneste, men man kan publisere generelle minimumspriser for tjenestene. Og når det gjelder priser på SEO har vi satt opp flere forskjellige alternativer slik at du selv kan bestemme pris- og aggressivitetsnivå på din egen bedrifts optimaliseringsprosess.
 


 

PPC: Google AdWords & Yahoo-MSN-Bing annonsering Pris per måned

Når det gjelder PPC, så må dette være per budsjett. Hvor mye ønsker du å bruke på dette hver måned? Det er opp til deg.

Vår tjeneste: Pris vil selvfølgelig være et spørsmål om omfang, men prisen som er oppført her er for en normal konto hvor vi oppretter, overvåker, administrerer, optimaliserer, analyserer, tester og "tracker" kontinuerlig per måned.

NOK 3.000,-

PPC: Facebook annonsering Pris per måned

Når det gjelder PPC, så må dette være per budsjett. Hvor mye ønsker du å bruke på dette hver måned? Det er opp til deg.

Vår tjeneste: Pris vil selvfølgelig være et spørsmål om omfang, men prisen som er oppført her er for en normal konto hvor vi oppretter, overvåker, administrerer, optimaliserer, analyserer, tester og "tracker" kontinuerlig per måned.

NOK 3.000,-

Media- / Banner annonsering Pris per måned

Samme her som med PPC; dette må være per budsjett. Hvor mye er opp til deg, men med media & banner annonsering kjøper man f.eks "spotter" til faste priser. Prisene kan f.eks variere fra NOK 5.000 til NOK 500.000,-

Trafikken kjøpes fra store nettsteder (norske og utenlandske) og er mye billigere (om man regner om til antall visninger en stk "spott" får) i forhold til (visningene) en kampanje med vanlig PPC. Men investeringen er som sagt en del større.

Vår tjeneste: Pris vil selvfølgelig være et spørsmål om omfang, men prisen som er oppført her er for en normal konto hvor vi oppretter, overvåker, administrerer, optimaliserer, analyserer, tester og "tracker" kontinuerlig per måned. I tillegg til dette må vi også finne de rette stedene å annonsere på for din bedrift og så må vi forhandle frem gode avtaler.

NOK 10.000,-

Når vi jobber med ditt nettsted, jobber vi med det til det ligger godt listet under flere søkeord på første siden av søkemotorene. For å få til dette er det visse forhold som må ligge til grunn. Det ene er at den interne optimaliseringen av ditt nettsted må være bra. Det andre er at godt og unikt innhold må benyttes i arbeidet med promoteringen.

Med SEO så er det første du må forstå at dine onlineutgifter ikke er kostnader, men investeringer for fremtiden. Og realiteten er at du må betale for dette over tid (typisk 3, 6 eller 12 måneder), helt frem til resultatene av utført arbeid foreligger og er tilfredsstillende.

Dersom et marked har en lav terskel eller at konkurranse for et søkeord er lett å slå (typisk 3 måneder), så vil prisen på SEO være lavere. (Definisjon på marked: Konsulentum anser et søkeord/søkefrase for et marked).

Prising av SEO kan være vanskelig, spesielt med tanke på alle de ulike variabler som må tas i betraktning. For å forstå hva du betaler for (av SEO), anbefaler vi at du leser dette: seo priser

Som vi nevnte litt lengre opp på denne side, har vi satt opp flere forskjellige alternativer slik at du selv kan bestemme pris- og aggressivitetsnivå på din egen bedrifts optimaliseringsprosess. Disse er:

 

Alternativ 1: SEO for ett søkeord Pris per måned

For ett søkeord som skal rangere i Norske søkemotorer.
(Google Norge, Yahoo Norge, Kvasir, MSN Bing Norge, ABC Søk, m.f)

NOK 4.900,-
3 måneder

Alternativ 2: SEO for mer enn ett søkeord Pris per måned

For mer enn ett søkeord som skal rangere i Norske søkemotorer.

NOK 4.200,-
per søkeord,
3 måneder

Alternativ 3: SEO for mer enn ett søkeord Pris per måned

For mer enn ett søkeord som skal rangere i Norske søkemotorer og det er et konkurransepreget søkeord, må du beregne et noe lengre tidsperspektiv for å se resultater.

NOK 3.500,-
per søkeord,
6 måneder

Alternativ 4: SEO for mer enn ett søkeord Pris per måned

Har du bestemt deg for å gjøre en skikkelig SEO satsing? Da vil dette være det beste alternativet for deg. Her jobber vi med flere søkeord simultant over et helt år.

NOK 2.900,-
per søkeord,
12 måneder

Alternativ 5: SEO for mer enn ett søkeord / Internasjonalt Pris per måned

For bedrifter som driver internasjonalt og vil ut å konkurrere på den internasjonale arena, "Google Universal" (Google.com, m.f), da vil alternativ 5 være det rette valget.

Må diskuteres,
6 måneder

Inkludert i alle SEO Pakkene

ANALYSE

Søkeordsanalyse
- Hvilke søkeord er relevante og hvor konkurransepregede er de?

Søkeordstrategi
- Hvilke søkeord burde du (vi) jobbe med?

Konkurrentanalyse (online)
- Hvem er dine konkurrenter og hvordan gjør de det i søkemotorene?

Markedsanalyse (online)
- Hva må til for å slå dine konkurrenter?

INTERN "ON-PAGE" OPTIMALISERING

Optimalisering av META Tags (beskrivelse, søkeord, tittel)

Optimalisering av Bilder (HTML Tags)

Optimalisering av Sitemap (XML, ROR, RSS)

Optimalisering av Nettstedets Laste-/Loadetid

Optimalisering av Innhold og Tekst

Optimalisering av Nettside Arkitektur

Optimalisering / Restrukturering av Intern Linkestrategi

Oppretting og Justering av av Robot.txt og Htaccess-filer

EKSTERN "OFF-PAGE" OPTIMALISERING / LINKEBYGGING

For å lese mer om de forskjellige markedsføringsvariantene, hvordan vi jobber med ditt nettsteds eksterne faktorene som påvirker dine rangeringer i søkemotorene, kan du ta en titt på metoder & taktikker.

RAPPORTERING

Månedlig resultatrapport av arbeid utført.

Månedlig rangeringsrapport for dine søkeord.


Konsulentums "No Cure, No Pay" Garanti

Som et bevis på at vi har tro på vårt eget arbeid gir vi deg en 100% pengene tilbake garanti. Dette er vår garanti til deg:

Dersom du ikke ser forandringer på dine rangeringer i søkermotorene i løpet av den tiden du har ansatt oss, får du alle pengene tilbake.

Vi vil også med denne garantien forsikre deg om at alt vi gjør er 100% legitimt og seriøst. Vi benytter kun "white hat", lovlig og etisk metoder i vårt arbeid med ditt nettsted.

 

Vi kan hjelpe deg med å nå dine markedsføringsmål på nett.
Dette er vårt løfte til deg!

 


Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.