Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
organisk & naturlig søkemotoroptimalisering
 

Organisk & Naturlig Søkemotoroptimalisering (SEO)

Er din strategi for søkemotoroptimalisering rotete eller ikke til stede i det hele tatt?
Trenger du resultater og mer målrettet trafikk? Vi kan hjelpe deg!

Det eksisterer to typer av SEO selskaper:

 1. De som optimaliserer nettstedet ditt slik at
  du blir lett å finne for søkemotorer.

 2. De som gjør det samme som nr.1, og jobber
  videre
  med nettstedet ditt til det faktisk ligger
  på første siden av søkemotorene.

Tusenvis av mennesker bruker internett hver dag for å finne produkter og tjenester som dine. Undersøkelser viser at over 85% av internett-brukere finner nye nettsteder ved hjelp av søkemotorer. Med mindre din nettside vises tydelig på første side av søkemotorer som Google, Yahoo og MSN-Bing, kan du være sikker på at disse potensielle kundene ikke vil havne i din portefølje.

Heldigvis, så handler det ikke om flaks for å ligge på første siden av søkemotorer. Det er faktisk noe du kan gjøre for å få topprangering for ditt nettsted. Dette heter å bedrive søkemotoroptimalisering, og det er blant annet dette vi jobber med. Vi får din nettside til å synes i søkemotorene.

Alle som er seriøse når det kommer til en meningsfull online tilstedeværelse trenger søkemotor optimalisering. En langsiktig og bærekraftig søkemotor optimaliseringsstrategi er da avgjørende for å nå dine mål på nett.

Tenk på nettstedet ditt og alt eksternt som foregår rundt omkring som en levende organisme som vokser. Desto mer relevant det som foregår i og rundt nettstedet er (til en viss grad), jo høyere rangeres nettstedet ditt for dine utvalgte søkeord i søkemotorene. Det er dette som er organisk søkemotoroptimalisering (SEO).

Organisk søkemotor optimalisering er vår foretrukne strategi. Dette fordi det er spennende å jobbe med, og fordi det er den mest kostnadseffektive strategien for deg som kunde.

Det å nærme seg din søkemotor markedsføring (SEM) organisk eller naturlig er en prosess. Prosessen går ut på å optimalisere interne og eksterne faktorer fra søkemotorenes algoritme-ståsted. Og målet er at ditt nettsted skal bli synlig på første side av søkemotorene innen 3-6 måneder (dette er normalen), i stedet for at du må betale for listingen via pay per click (PPC), som f.eks Google Adwords.

MERK:
70% av internett-brukere klikker på organiske og naturlige resultater.
30% klikker på PPC-annonsering.

For å påvirke rangeringene dine organisk benytter vi SEO taktikk. Dette er bruk av mange forskjellige online markedsførings metoder som til syvende og sist vil påvirke plasseringene dine i søkemotorene. Eksempel på noen effektive markedsførings metoder kan være:

 • utsending av pressemeldinger
 • artikkel markedsføring
 • blogg markedsføring
 • video markedsføring
 • web 2.0 markedsføring og bruk av sosiale medier
 • for flere metoder klikk her: SEO taktikk

Fordeler ved SEO:

1. Reduserer kostnadene ved annonsering
2. Øker trafikken til nettstedet
3. Øker ROI (Return on Investment) til nettstedet

Søkemotoroptimalisering er mye arbeid. Det er mange ting man må sette seg inn i og det er mange teknikker man må beherske for å kunne påvirke resultatene til en nettside i søkemotorene. Det er her vi kommer inn i bildet. Vi behersker mange SEO taktikker, og vi bruker dem alle som en felles strategi for å promotere ditt nettsted organisk (og "white hat"). Vi benytter ingen ulovlige eller umoralske metoder i vårt arbeid. La oss ta oss av din internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering, slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.