Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde for siden om web 2.0 markedsføring i sosiale medier
 

WEB 2.0 Markedsføring og Markedsføring i Sosiale Medier

Web 2.0 (Sosiale Medier) er beskrevet som en ny internett-trend. Web 2.0 består av sosiale nettsteder, blogger, sosiale bokmerker, pressemeldinger, wikier, forumer og en rekke andre databehandlingsplattformer.

Den største forskjellen mellom markedsføring i sosiale medier og tradisjonelle annonseringsmetoder er at tradisjonell annonsering er basert på bruk av virkemidler som forsøker å tvinge frem en kjøpsbeslutning. Og Web 2.0 (sosiale medier) er basert på autentisk, reelt innhold som brukes for å lokke frem samtaler og kjøpsbeslutninger på en slik måte at det får kunden til å trekke sine egne konklusjoner.

Hvis du hadde begynt å blande inn Web 2.0-teknikker i din forretningsmodell, sammen med noe betalt annonsering, ville du skapt en snøballeffekt. Du ville da begynt å se flere gode resultater i søkemotorene (i og med at de sosiale "profilsidene" også vil begynne å rangere, i tillegg til nettsiden din) og du vil også generere masse "leads" via jungeltelegrafen. Så lenge du, på en jevnlig basis, hadde tilført innhold av verdi ville dette hele tiden fått din bedrift til å fortsette å vokse.

Det å bedrive markedsføring i sosiale medier er et tidkrevende arbeid. Har du tid til dette? Hvis ikke, vi er her for å hjelpe. Vi setter opp kontoer for deg på alle de store sosial mediesidene (Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace, Squidoo, HubPages, m.f.) og administrerer disse samt får dem til å vokse med tilhengere (venner og twitter "followers" o.l. ) som du senere kan markedsføre til! Vi kan gjøre alt dette for deg, samt ta oss av resten av din internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering, slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.