Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde for siden om video markedsføring
 

Video Markedsføring, Video SEO (VSEO) & Online Video Publisering

I disse dager benytter smarte internettmarkedsførere video som en del av sitt arsenal for å generere trafikk, bygge linker og markedsføre sine produkter og tjenester til et nasjonalt, så vel som et globalt publikum.

Etter hvert som internett er blitt mer sosialt og har en større vekt på multimedia, må også du som så mange andre, markedsføre deg via multimediakanaler for ikke å bli forbigått av dine konkurrenter.

Man har de seneste årene sett en markant økning i videoer som sirkulerer på nett. Og samtidig som konkurransen om synlighet blir mer intens, burde video markedsføring være en naturlig del av din internettmarkedsføring.

Enten du har produsert en vanlig videoannonse, en opplæringsvideo eller noe litt mer uvanlig, burde du gi videoen den eksponeringen den fortjener. Video trekker interesserte besøkende til ditt nettsted!

Hva er fordelene med video markedsføring?

  • Promotering av din virksomhet eller merke-profil
  • Øk din online synlighet og tilstedeværelse på internett
  • Fange opp trafikken fra den sosiale siden av nettet
  • Kontroller flere av søkemotorresultatene med en
    tilstedeværelse i de største sosiale nettverkene og videosidene

Video er en sentral del av sosiale medier. YouTube, MySpace og Facebook har alle video-funksjonalitet som bidrar til utbredelsen og populariteten til mediet. Andre steder på nett hvor du kan se video er for eksempel Google Video, Meta Cafe, AOL Video, Veoh, Break og Dailymotion.com

Øk eksponeringen av dine videoer og ditt nettsted!

For å utnytte denne teknologien, og for å forsikre deg om at ditt nettsted får maksimal eksponering, må du markedsføre det riktig. I og med at video stadig blir en større del av søkemotorresultatene, er det avgjørende at dine videoer er optimalisert for (1) å dra full nytte av denne voksende sektoren og (2) dra nytte av de resultatene dette kan medbringe. En hjelp på veien kan være å benytte et av softwarene Traffic Geyser eller TubeMogul.

En av de viktigste delene av video markedsføring er å definere dine "tags"(stikkord for videoen). Det er disse som til syvende og sist vil skaffe videoen din mest eksponering, og la den dominere både konvensjonelle søk, så vel som sosiale medier. Vi hjelper deg gjerne med video markedsføringen (evt. også internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering), slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.