Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde taktikk metoder
 

Taktikker Vi Benytter i Vårt Arbeid

Taktikker er vår verktøykasse som vi kontinuerlig bruker når vi jobber med din strategi. Våre taktikker er ikke som skudd i mørket. De er utarbeidet gjennom årevis med testing, og har gitt oss god innsikt i hvordan de fungerer med hverandre.

Vi avslører her noen av våre hemmeligheter fordi vi vil at du skal både forstå at dette er omfattende arbeid, og for at du skal kunne se hva vi driver med. Du vil oppdage at dette ikke er gamle utdaterte metoder som ikke fungerer lengre.

For hver taktikk har vi flere teknikker vi måtte jobbe hardt for å oppdage, teste, påvise og forme til en metode som er året 2010/2011 verdig! Men vi definerer oss ikke gjennom taktikkene vi bruker, men gjennom resultatene vi leverer.

Du trenger ikke å bekymre deg for at vi benytter ulovlige eller umoralske taktikker i vårt arbeid. Vi bruker kun lovlige "white hat" metoder. Dette betyr for eksempel at søkemotorer ikke har noe imot den markedsføringen vi yter for ditt nettsted.

Litt av vår verktøykasse som vi benytter for å gjøre ditt nettsted til en suksess:

Organisk Søkemotoroptimalisering (SEO):
Av alle taktikker vi bruker, er SEO den viktigste. Med mindre din nettside vises tydelig på første siden av søkemotorer som Google, Yahoo og MSN-Bing, går du glipp av mye "leads" og salg.
Lese mer om: "søkemotoroptimalisering"

Pay Per Click Annonsering (PPC):
Du viser dine PPC annonser basert på geografiske steder, språk, land og regioner. Dette er den raskeste arenaen for å bringe kunder til ditt nettsted, mens den organiske søkemotor optimaliseringen modnes.
Lese mer om: "pay per click"

Lenkebygging & Link Populæritet:
Det å bygge permanente, relevante og legitime innkommende linker til ditt nettsted, gir en jevn flyt av målrettet trafikk. Dette omtales også som link popularitet.
Lese mer om: "lenkebygging"

WEB 2.0 Markedsføring & Markedsføring i Sosiale Medier:
Web 2.0 er beskrevet som en ny internett-trend. Web 2.0 består av sosiale nettsteder, blogger, sosiale bokmerker, pressemeldinger, wikier, forumer og en rekke andre databehandlingsplattformer.
Lese mer om: "markedsføring i sosiale medier"

RSS Markedsføring & RSS Publisering:
Misforstått av de fleste markedsførere, oversett av mange sluttbrukere. RSS har potensialet til å samle all din internett markedsføring under en paraply.
Lese mer om: "rss markedsføring"

Pressemeldings Markedsføring:
En av de raskeste måtene å spre budskapet om din bedrift på, er ved å skrive en pressemelding. Det kalles en pressemelding når et selskap kringkaster en melding med nyhetsverdi. Målgruppen for denne pressemeldingen er som oftest journalister eller media og presse.
Lese mer om: "pressemelding markedsføring"

Artikkelmarkedsføring:
Ved å benytte deg av artikkel markedsføring bygger du autoritet og troverdighet i markedet, du skaper enveis-linker av høy kvalitet til nettstedet ditt, du øker raskt dine rangeringer i søkemotorene og får mer målrettet trafikk. Det er ingen tvil om at artikkel markedsføring er en av de bedre teknikkene du kan benytte, med tanke på internett markedsføring og søkemotor optimalisering, og at dette er basisen for mange andre online markedsførings taktikker. Lese mer om: "artikkemarkedsføring"

Kraft Artikler:
Kraft artikler er artikkel markedsføring på steroider! Med kraft artikler fokuserer vi på å styrke artiklene vi publiserer, altså bedrive internett markedsføring og promotering av selve artikkelen.
Lese mer om: "kraft artikler"

Blogg Markedsføring:
Blogging er en svært populær aktivitet. Antall bloggere som oppretter og vedlikeholder blogger har økt dramatisk de siste årene. Antallet av internett-brukere som leser disse bloggene har også skutt i været. Noen av bloggene har tusenvis av daglige dedikerte lesere. Dette betyr at du burde ha en blogg!
Lese mer om: "blogg markedsføring"

Kommentar Markedsføring / Bloggkommentar markedsføring:
Kommentar markedsføring er en effekiv måte å bygge linker på og for å få besøkende til ditt nettsted eller din blogg, fra andre relevante blogger. Men pass på; dersom du gjør dette feil eller misbruker teknologien blir dette kommentar SPAM! Lese mer om: "blogg kommentar markedsføring"

Forum Markedsføring:
Forum markedsføring kan være en fantastisk måte å bygge linker på og for å få besøkende til ditt nettsted eller din blogg. Hvis du ikke benytter deg av denne strategien går du glipp av mye trafikk, salg og merkevarebygging. Men pass på; dersom du gjør dette feil eller misbruker teknologien blir dette forum SPAM!
Lese mer om: "forum markedsføring"

Sosiale Bokmerker:
I dag er sosiale bokmerker er et viktig verktøy for å promotere virksomheter, nettsteder og blogger. De er viktige med tanke på det sosiale aspektet, men også med tanke på verdien av linkene som disse sidene kan tilby. Bruker du sosiale bokmerker som en del av din traffikstrategi på nett?
Lese mer om: "sosiale bokmerker"

Video Markedsføring & Video Publisering:
I disse dager benytter smarte internettmarkedsførere video som en del av sitt arsenal for å generere trafikk, bygge linker og markedsføre sine produkter og tjenester til et nasjonalt, så vel som et globalt publikum.
Lese mer om: "video markedsføring"

Software Markedsføring:
Har du noen gang lurt på hvorfor du får opp flere software- og sharewaresider i søkeresultatene når du søker etter noe? Dette er fordi søkemotorer liker disse sidene, og dette har programvareutviklere visst om i mange år. Lese mer om: "software markedsføring"

Markedsføring med Nettkataloger og Gratiskataloger:
Katalogoppføringer i Norge kan være en dyr og lite effektiv affære. Det er i orden å være listet i noen kataloger slik at folk kan finne telefonnummeret ditt, men når du får telefoner fra selgere som vil at du skal kjøpe listinger for 20.000 til 100.000 kroner burde du si nei. Det er det ikke verdt.
Lese mer om: "nettkatalog markedsføring"

Journalister & Tekstforfattere - Vår aller største ressurs:

Til slutt vil vi benytte sjansen til å takke alle journalister og tekstforfattere som legger grunnlaget for alt substansfullt innhold og artikler vi publiserer for våre klienter rundt om på det "wide webb". Uten disse menneskene hadde ikke våre taktikker vært like robuste som de er.

Så derfor; et stort takk til alle journalister og tekstforfattere vi samarbeider med.

Og til deg som fremtidig klient; velkommen - vi kan forsikre deg om at materialet vi bruker i vårt arbeid med promotering av din bedrift er av høyeste kvalitet.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.