Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde for siden om sosiale bokmerker
 

Markedsføring med Sosiale Bokmerker ("Social Bookmarking")

I dag er sosiale bokmerker et viktig verktøy for å promotere virksomheter, nettsteder og blogger. De er viktige med tanke på det sosiale aspektet, men også med tanke på verdien av linkene som disse sidene kan tilby. Bruker du sosiale bokmerker som en del av din traffikstrategi på nett?

bilde av noen sosiale bokmerker

Kjenner du igjen noen av disse ikonene? Som de fleste andre, har nok du også lagt merke til at stadig flere av disse dukker opp på ulike nettsteder og blogger. Når du ser disse ikonene betyr dette at du kan klikke på dem, og et nytt vindu vil åpne seg hvor du kan lagre detaljene om siden du er på. Du bokmerker altså siden.

Sosiale bokmerker refererer til web-baserte applikasjoner som gjør oss i stand til å lagre bokmerkene elektronisk i stedet for i våre favoritter eller bokmerker på våre datamaskiner. En liste over elektroniske bokmerker er altså et resultat av menneskelig handling. Dette verdsettes av søkemotorer og da spesielt Google.

Vi surfer på nettet og legger til bokmerker etterhvert som vi kommer over interessante nettsider som gir verdi og mening for oss. Når du legger til bokmerket kan du velge om det skal være offentlig eller privat, slik kan vi gjøre våre bokmerker tilgjengelige for hverandre. Derav; Sosiale Bokmerker.

Hver gang du legger opp en ny side på nettstedet ditt, skriver et nytt blogginnlegg, laster opp en video på YouTube, eller oppretter en Twitter- eller en Facebook-profil burde du bokmerke dette. Det eksisterer mange hundre sosiale bokmerke-sider på nett. Så hvor mange av disse skal du benytte deg av? Og hvor mange bokmerker skal du ha per side du legger opp? Vel, det er her vi kommer inn i bildet... Vi forstår oss på sosiale bokmerker og vet hvordan man skal bruke dette mest mulig effektivt. La oss ta oss av din internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering, slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

Dersom du ikke har benyttet deg av sosiale bokmerker enda, synes jeg du skal få deg en konto et sted og begynne du også. De er veldig enkle å bruke. Her er noen eksempler på gode bokmerkesider:
Digg, FriendFeed, Mister Wong, Mixx, Reddit, Scribd og Stumbleupon

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.