Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde for siden om software markedsføring
 

Software markedsføring

Har du noen gang lurt på hvorfor du får opp flere software- og sharewaresider i søkeresultatene når du søker etter noe? Dette er fordi søkemotorer liker disse sidene. Og dette har programvareutviklere visst om i mange år.

En fin måte å skaffe seg linker og øke trafikken til nettstedet ditt på, er å legge til produkter til disse nettstedene som gratisvare ("Freeware") eller programvare ("Shareware").

Nå tenker du kanskje:
"Men jeg har jo ikke et programvareprodukt!"

Ta det med ro, det gjør ikke noe... Fordi du kan fremdeles konvertere e-bøker, rapporter, videoer, nettsider m.m. til kjørbare filer (.exe-filer), og så laste opp deres respektive PAD-filer til programvare-nettsteder.

Du laster for eksempel opp hele eller bare et kapittel av rapporten din som gratisvare i form av en PAD-fil. De som laster ned rapporten, får nå en prøvesmak på hva du har å tilby. Synes de dette var interessant klikker de seg videre til ditt nettsted (du legger selvfølgelig til linker inne i rapporten som peker tilbake til ditt nettsted).

Fra programvare-nettstedet får du en viktig link til ditt nettsted, samt eventuelt trafikk, og du får trafikk fra linkene inne i rapporten... Stilig, ikke sant?

Og nå tenker du kanskje:
"Ok, det der er vel og bra, men hva pokker er en PAD fil?!"

Godt spørsmål. For mange år siden utviklet "Association of Shareware Professionals" et standardisert XML-format for å legge til informasjon om produkter til de ulike programvare-nettstedene. Dette kalles "PAD". Akronymet er en forkortelse for "Portable Application Description".

Når du har generert PAD-filen laster du den bare opp til nettstedet ditt. Deretter sier du i fra til hundrevis av programvare-nettsteder at du har en PAD-fil du ønsker å dele.

Dette er altså en form for markedsføring via software / programvare. Dette er bare en av mange teknikker vi benytter i vårt arbeid med å promotere deg på nett. La oss ta oss av din internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering, slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.