Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde for siden om pressemeldinger og kringkasting
 

Pressemeldings markedsføring

En av de raskeste måtene å spre budskapet om din bedrift på, er ved å skrive en pressemelding. Det kalles en pressemelding når et selskap kringkaster en melding med nyhetsverdi. Målgruppen for denne pressemeldingen er som oftest journalister eller media og presse.

Desto mer interessant og spennende nyhetsartikkelen er, jo mer "buzz" vil nyheten skape. Når nyheten treffer disse mediakanalen, vil søkemotorer og journalister finne meldingen og publisere nyheten rundt om i tidsskrifter og på nett.

Hvorfor burde du bruke pressemeldings markedsføring?

Fordelene ved å skrive pressemeldinger er at når nyheten treffer massene vil dette generere oppmerksomhet, og skape et stort antall linker som peker tilbake til nettstedet ditt.

Mange ganger er det nettsteder med autoritet i din bransje som vil legge merke til meldingen din, og muligens nevne denne til sine tilhengere via sine nyhetsbrev, blogger, RSS-strømmer eller e-poster.

Effektive og interessante pressemeldinger har mange ganger presset nye nettsider og selskaper til topps i søkemotorer.

Når burde du skrive pressemeldinger?

Mange tror at pressemeldinger kun skal skrives når:

  • et selskap skal kungjøre et nytt produkt
  • et selskap har inngått samarbeid med et annet selskap i et joint venture

Men pressemeldinger burde også skrives:

  • kontinuerlig om din bedrift. Dette vil holde merkenavnet ditt i
    offentligheten og skape merkevaregjenkjennelse.

Man burde bruke pressemeldinger som en hovedvei for nye kunngjøringer om selskapet til offentligheten, og til internett samfunnet.

Vi bruker pressemeldinger som et medium for å generere "buzz" om ditt firma. Media og søkemotorer bruker pressemeldinger som kilder for nyheter, som igjen vil hjelpe deg med å markedsføre din nettside via media og søkemotorer. La oss hjelpe deg med dette. Vi forstår hvordan man skal bruke pressemeldinger i arbeidet med søkemotoroptimalisering og internettmarkedsføring. La oss ta oss av dette for deg, slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.