Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde på siden om kraft artikler
 

Kraft Artikler

Kraft artikler er artikkel markedsføring på steroider!

Tradisjonell artikkelmarkedsføring går ut på å skrive artikler og publisere disse i mange forskjellige artikkelkataloger. Kraft artikler derimot fokuserer på å publisere din artikkel i kun to til tre artikkelkataloger.

Med tradisjonell artikkelmarkedsføring blir det fokusert på volum, altså publisere artiklene i mange kataloger. Dette gjøres for (1) å bli funnet av så mange som mulig i håp om at noen vil publisere artikkelen i sine kanaler og medier; ergo spre seg som ild i tørt gress ("viral" markedsføring.) Og (2) skaffe linker til nettstedet ditt, som igjen vil hjelpe deg i de organiske rangeringene i søkemotorene.

Med kraft artikler fokuserer vi på å styrke de få artiklene vi publiserer, altså bedrive internettmarkedsføring og promotering av selve artikkelen. Her er vi ikke så opptatte av at artikkelen skal spre seg. Her fokuseres det mer på å få selve artikkelen til å rangere i søkemotoren. Hvorfor? Fordi det er lettere å få en artikkel i en offentlig artikkelkatalog til å rangere bra, enn på et privat nettsted. Hvorfor? Fordi de fleste artikkelkatalogene har vært her mye lengre enn ditt nettsted, ergo har mer autoritet, troverdighet og "PR-verdi" i søkemotorenes øyne. Derfor!

Det første du tenker er kanskje at dette høres ulovlig eller umoralsk ut? Eller at dette vil skade nettstedet ditt? Feil! For det første er denne bransjen i en kontinuerlig prosess hvor nye og bedre strategier hele tiden dukker opp. Kraft artikler er en av dem, og vi er en av de første i Norge som tilbyr dette. For det andre benytter vi oss ikke av ditt nettsted, men av artikkelkataloger, så ditt nettsted vil uansett aldri være i fare.

Metodene vi benytter oss av for å promotere kraft artikkelen er i hovedsak blogg markedsføring og RSS markedsføring. Når vi er klare med promoteringen og alle linkene er indeksert i Google, vil hver og en av disse artiklene holde massevis av linkekraft som de igjen vil sende videre til ditt nettsted.

  • På laget har vi profesjonelle, godt utdannede journalister og tekstforfattere som hele tiden yter sitt beste for å få dine artikler og tekster til å skinne!
  • Ønsker du å lese mer om generell artikkel markedsføring, klikk her: "Artikkelmarkedsføring".

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.