Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde til forum markedsføring siden
 

Forum markedsføring

Forum markedsføring kan være en fantastisk måte å bygge linker på, og for å få besøkende til ditt nettsted eller din blogg. Hvis du ikke benytter deg av denne taktikken går du glipp av mye trafikk, salg og merkevarebygging. Men pass på; dersom du gjør dette feil eller misbruker teknologien blir dette forum SPAM!

Forum markedsføring betyr å delta aktivt inne i diverse forum ved å bidra med verdifullt og nyttig innhold til diskusjonene som finner sted. I signaturfeltet legger du inn en liten melding og en link til ditt nettsted eller blogg (forum signature linking / markedsføring). Denne signaturen vil vises på bunnen av hvert innlegg du gjør. Folk som likte det du hadde å si vil da kunne sjekke ut linken for å se om det er noe mer informasjon av interesse der.

For at denne metoden skal være effektiv må det noe arbeid til i forkant. Dette gjøres for ikke å bli kjent som en forum spammer, for så å bli kastet ut av forumet.

Her er forskjellen på rett og gal bruk av denne metoden:

Riktig måte = Forum markedsføring:
Skaff deg autoritet og respekt i forumet. Dette gjøres ved aktiv deltagelse over tid. Over hvor lang tid? Vel, dette kommer litt an på forumet og hvor aktivt forumet allerede er, men som en tommelfingelregel vil 30-50 innlegg gi deg troverdighet. Når denne troverdigheten er oppnådd, kan du med god samvittighet legge inn din signatur med en link til ditt nettsted uten å være redd for å bli sett på som en spammer. Alle dine fremtidige innlegg vil nå bestå av din signaturmelding og link til ditt nettsted.

Feil måte = Forum SPAM:
Forum SPAM innebærer å opprette fiktive brukerprofiler på mange forumer, for så å legge inn en signatur med link til et nettsted eller blogg. Da dette er gjort starter forumspammeren med å skrive masse relevante innlegg til sin næring i de respektive forumene. Innleggene og signaturene bærer ofte preg av automasjon ved hjelp av software, og er ofte de samme på mange forskjellige forum rundt omkring.

Det eksisterer tusenvis av forum på nett, og helt sikkert mange forum for deg og din næring (evt. hobby) også. Konsulentum interesserer seg for internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering, så for oss vil naturlige forum være for eksempel Webmaster World forum, Digital Point forum, Warrior Forum, v7n forum, Webmaster-Talk forum, Highrankings forum, SEOchat forum og SEO forum.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.