Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde for Blogg siden
 

Blogg markedsføring

Blogging er en svært populær aktivitet. Antall bloggere som oppretter og vedlikeholder blogger har økt dramatisk de siste årene. Antallet av internett-brukere som leser disse bloggene har også skutt i været. Noen av bloggene har tusenvis av daglige dedikerte lesere. Dette betyr at du burde ha en blogg!

Blogg markedsføring er en relativt ny form for internettmarkedsføring. Og som navnet henspeiler er blogger naturligvis hovedarenaen for markedsføringen. Det handler kort og greit om å skrive gode innlegg på andres blogger, som er relevante for din egen blogg eller webside.

Fordi blogger er så gode på å tiltrekke søkemotortrafikk, og fordi deres format lar seg oppdateres ofte og lett, har mange bedrifter funnet ut at blogg markedsføring er en ideell måte for å holde kontakten med sin kundebase samtidig som bloggene kan øke deres eksponering i søkemotorene.

Blogg markedsføring blir sett på som en av hjørnesteinene i en sterk internettmarkedsføringskampanje, og har som nevnt i tillegg blitt et viktig redskap for kunderelasjoner og samfunnskontakt ("Public Relations").

Egentlig er en blogg bare et nettsted som viser informasjon på en bestemt måte. Men på grunn av det robuste "back-end" oppdateringssystemet, så egner blogger seg godt til å bli oppdatert av bedriftsansatte eller et markedsføringsteam enkelt og raskt.

På grunn av et sterkt integrert kommentar-system, oppfordrer blogger til deltakelse, tilbakemeldinger og "viral" markedsføring. Av disse grunnene er ikke blogger bare et sterkt supplement til en eksisterende nettsted, men på mange måter tilbyr de noe større i form av å nå ut til nye og eksisterende kunder. Klikk på denne linken for å lære mer om blogg kommentar markedsføring.

Mange bedrifter bruker blogg markedsføring fordi det er relativt enkelt å tiltrekke seg inngående linker fra andre nettsteder. Mens mange nettsteder kan være tilbakeholdne med å linke til en bedrifts nettsted, føles en blogg ofte mye mer menneskelig og interessant ut, og er derfor lettere for andre å linke til. Dette løser en av de store dilemmaene for bedrifter som prøver å tilpasse seg en verden av elektronisk markedsføring, hvor ofte den beste reklamen ikke kommer i form av betalte annonser, men fra jungeltelegrafen og direkte linking.

Dersom du ønsker å begi deg ut på blogg markedsføring er det viktig at du lærer deg hvordan dette skal gjøres på en riktig måte. For mange (og for korte) blogg innlegg kan fort oppfattes som blogg spam. Du vil også stifte bekjentskap med mange nye uttrykk som "Trackbacks", "Pingback" (eller bare "Ping") og "Nofollow", som er viktige å forstå. Det er her vi kommer inn i bildet. Vi forstår dette språket og kan det ut i fingerspissene. La oss ta oss av internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering for deg, slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.