Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
toppbilde for artikkelmarkedsføring siden
 

Artikkelmarkedsføring

Ved å benytte deg av artikkelmarkedsføring bygger du autoritet og troverdighet i markedet, du skaper enveis-linker av høy kvalitet til nettstedet ditt, du øker raskt dine rangeringer i søkemotorene, og får mer målrettet trafikk. Det er ingen tvil om at artikkel markedsføring er en av de bedre teknikkene du kan benytte deg av med tanke på internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering, og at dette er basisen for mange andre online markedsførings taktikker.

Artikkelmarkedsføring er et godt verktøy for å nå ut til et bredere publikum, og teknikken hjelper deg med å bli sett på som en spesialist eller en autoritet i det aktuelle fagfeltet. Til gjengjeld vil leserne ønske å finne ut mer om deg og din bedrift, og da vil jo ditt nettsted være et naturlig sted å klikke seg videre til. Formålet er altså å etablere troverdighet og generere trafikk til ditt nettsted.

Ved å gjøre innholdet fritt tilgjengelig for gjengivelse via artikkelkataloger på nett, legger du opp til at artiklene kan bli "viral" (spre seg som ild i tørt gress!) I utgangspunktet gir du noe av verdi gratis til de som har like interesser eller arbeider innenfor samme felt. Om disse personene liker det du skriver, og de synes det er interessant nok, vil de kanskje dele dette med sine kunder, kolleger og lesere via blogger, nyhetsbrev, e-poster og RSS-strømmer. Du har da oppnådd en "viral"-effekt!

Ikke bare kan artikler spre seg gjennom blogger og RSS-strømmer. En god artikkel vil også være grunnlaget for god blogg markedsføring, RSS markedsføring, Web 2.0 markedsføring (markedsføring gjennom sosiale medier), video markedsføring og pressemeldings markedsføring.

Artikkelkataloger vil ha godt materiale:

De fleste artikkelkataloger vil ha godt materiale. Og mange vil ikke engang publisere innhold ditt hvis ikke det er godt skrevet. Det eksisterer hundrevis om ikke tusenvis av artikkelkataloger, men de to største og mest kjente utenlandske artikkelkatalogene er EzineArticles og GoArticles. Vi har også noen få norske artikkelkataloger. De er alle fortsatt små, men den største av dem kan nevnes for ordens skyld, webartikler.com.

Selv om noen artikkelkataloger godtar dårlig skrevet materiale og publiserer dette, er ikke dette veien å gå. Du må tenke på at materialet vil henspeile deg som person og din bedrift. Det er derfor viktig at artikkelen blir attraktiv og grammatisk riktig for å kunne gjøre mest mulig nytte for seg, slik at andre vil ønske å linke til den og publisere den videre.

Kompetanse:

Fordi innhold og tekst er alfa omega, har vi dyktige journalister og tekstforfattere med lang fartstid, med oss på laget. Disse kan kunsten å skrive, og yter hele tiden sitt beste for å få dine artikler til å bli så bra som mulig.

Alle som har jobbet litt mot media tidligere vet at tekst og artikler kan bli en dyr affære. Men ved å jobbe med oss, så nyter du visse fordeler. Vi har allerede forhandlet frem meget gode priser på dette, og du slipper hodebryet med å "jakte ned" en dyktig person som er kvalifisert for jobben. Du trenger ikke tenke på pris for tekst og artikler er da allerede innkalkulert i den prisen du ansetter oss for.

Dersom du ikke har vært borti media før, kan du ta en titt på "Frilanssatsene fra Norsk Journalistlag" for å oppdatere deg litt på hva slike tjenester egentlig koster.

Fordeler med artikkel markesdføring:

 • Bygge troverdighet og etablere deg som en spesialist innen ditt fagfelt.
 • Hjelper til med "pre-salg" av dine produkter og tjenester.
 • Bygge relevant og målrettet trafikk, samt generere flere returnerende besøkende til ditt nettstedet.
 • Artikkel markedsføring er en form for "viral" markedsføring som fort kan spre seg.
 • Øke dine organiske rangeringer i søkemotorene.
 • Øke ditt nettsteds "PageRank" og link populæritet, på grunn av det økende antallet av eksterne enveis og kontekstuelle relevante innkommende linker.

Enveis og kontekstuelle relevante linker er viktig fordi:

 • Linker blir plassert i teksten av en relevant side, isteden for på en "link side" uten reelt innhold og med tonnevis av andre linker.
 • Du trenger ikke å linke tilbake til dem. Og det er heller ikke noe du burde gjøre. Linkene er kraftigere om de er enveis-linker.
 • Linkene vil være permanente. Altså ingen månedlig kostnad. Dessuten rynker søkemotorer på nesen av betalte linker.

Negative sider ved artikkel markesdføring:

 • Å skrive gode unike artikler er en møysommelig aktivitet.
 • Å publisere artikler til masse artikkelkataloger er en tidkrevende prosess.
 • Ikke alle kan skrive gode artikler.

P.S: Vi tilbyr også en egenutviklet artikkel-taktikk. Vi kaller dette "Kraft Artikler". Kraft artikler er artikkel markedsføring på steroider! For å lese mer om kraft artikler klikk her: "Kraft Artikler"

 Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.