Internettmarkedsføring & SEO tjenester. Ring + 47 922 88 202
internett markedsføring og nettmarkedsføring
 

Internett Markedsføring
(
markedsføring på internett | nettmarkedsføring | markedsføring på nett)

Er din strategi for internettmarkedsføring rotete eller ikke til stede i det hele tatt?
Trenger du resultater og mer målrettet trafikk? Vi kan hjelpe deg!

Alle som er seriøse om en meningsfull online tilstedeværelse trenger en eller annen form for internett markedsføring. Daglig publiseres og designes det millioner av nettsteder på alle slags språk og om alle slags temaer. Dette betyr at en langsiktig og bærekraftig internett markedsføringsstrategi er avgjørende for å nå dine mål på nett.

Internett markedsføring er hovedbetegnelsen på alt du bedriver av internettreklame, merkevarebygging, og diverse andre markedsføringsaktiviteter av varer og tjenester på nett. Det handler om å utvide din online synlighet og tiltrekke kvalifiserte besøkende til nettstedet ditt.

Det er uendelig mange måter å markedsføre seg på nett med. Noen av komponentene man kan benytte er for eksempel en nettside, bannerannonsering, online markedsføring og søkemotormarkedsføring. Dette kan tilsynelatende høres enkelt ut, men hver enkelt komponent krever mange års erfaring for å mestre.

Å benytte seg av for eksempel bannerannonsering, betyr ikke at man bare publiserer en banner på et eller annet nettsted og håper på det beste. Effektiv og imponerende internettmarkedsføring krever en helhetlig og langsiktig strategi, og en fremgangsmåte som skal gi synergieffekter for ditt selskaps forretningsmodell, øke salg og eksponering, og hele tiden ha fokus på riktig målgruppe gjennom riktig valg av type reklame, media og design.

Næringen snakker om et fullstendig paradigmeskifte fra det gamle, til hva som i dag er vident kjent som web 2.0 markedsføring eller markedsføring i sosiale medier. I web 2.0 markedsføringens verden blir prospekter & leads generert gjennom "lokke-markedsføring" i stedet for "jakte-markedsføring"...

For å se noen av våre internett markedsføringstyper og taktikker vi bruker for å markedsføre deg på nett klikk her: "Taktikker"

Markedsføring på nett er ikke det det en gang var. Utvilsomt har internettmarkedsføring for all fremtid revolusjonert måten vi gjør forretninger med andre. I dag utvikler internett markedsføringen seg i en veldig fart. Miksen av komponenter man kan benytte seg av blir stadig større og bredere. Uansett om en virksomheten foregår fullstendig elektronisk, delvis elektronisk, eller helt "offline", eksisterer det nettmarkedsføring komponenter man kan benytte seg av på nett for å øke trafikk, salg og fortjeneste. Det er her vi kommer inn i bildet. Dette er vi gode på! La oss ta oss av din internettmarkedsføring og søkemotoroptimalisering, slik at du kan tenke på det du kan best - driften av ditt eget selskapet.

 


markedsføring på internett markedsføring på nett nettmarkedsføring


Konsulentum.no kan hjelpe deg med det
meste av din internettmarkedsføring,
søkemotor optimalisering og
merkevarebygging på nett.
Sammen legger vi din
online strategi.
Kontakt oss
i dag.